Integrisem se jos

Malo sam usmaljena ovdje, ali borim se vrlo dobro sa unutrasnjoscu koja me nekad toliko jako jede. Razmisljam o udomljavanju psa ovih dana intezivno jer imam nakon posla vremena na pretek.
Voljela bih jednog zaltnog retrivera jako lijepa i zahvalna rasa, vrlo je vjerovatno da cu to uraditi.
Jer ja se nisam jos integrisala u novo drustvo toliko dobro. Sve je tako neobavezno ovdje, jer svi imamo cisto poslovni odnos i rijetko kad razgovaramo o privatnom zivotu.
Nisam mislila na to da zalazimo u detalje ali malo razgovora ne bi skodilo i eto to je ono sto mi fali. Fali mi da se nekom povjerim, da me neko saslusa i shvati!

Moji mili roditelji, majcin topli zagrljaj oceva prava rijec. Da svakodnevno razgovoramo preko skajpa medjutim nije to to. Sasvim malo patim i ceznem za svojom domovinom.

Savaki dogovoreni izlazak sa neki tipom na kraju zavrsava sa pozivom u krevet, a ja nisam taj tip osobe da mogu odmah i tek tako. Pa ako ti odgovaras kao seksualna partnerka moguca je i veza, ne mogu ja to tako. Ali makar je zabavno izadjem ubijem koji sahatak vremena i kuci.
Dobro je to sto imam jako finu susjedu par godina stariju od mene i s kojom se najvise druzim, jako se pomazemo i pricamo.
Lagano i polahko samo jos par mjeseci da se naviknem i to ce biti to. Normalno je da se osjecam ovako jer sve je jos frisko, ma izborit cu se ja sa ovim. Za koju godinu cu se lijepo uklopiti, ako nista sve ce preci  u naviku.

2 komentara

Komentariši